Cobrim tota la producció i la varietat avícola des de l’origen. Disposem d’una estructura completament integrada, que comença en modernes granges que garanteixen el benestar animal i continua a les plantes càrnies, dotades de les últimes tecnologies i de sistemes d’higiene i seguretat. La nostra capacitat productiva, sumada a la professionalitat dels nostres equips, ens converteix en un productor líder de carn avícola a Espanya.

0
Centres
d’incubació
0
Granges
avícoles
0
Plantes
càrnies
0
millones de animales

Producció de<br>pollastres

0
milions d'animals
Producció de
pollastres
0
mil tones
Producció de carn
de pollastre

Les nostres empreses

Nuestras empresas

R+D+I i
sostenibilitat

Desenvolupament de tecnologies per a una cadena de valor més eficient.

Reproducció i
incubació

Producció integrada de pollets, procedents d’estirps pures.

Criança
animal

Granges amb ambients condicionats i màxim benestar animal.

Alimentació
animal

Pinsos específics d’elaboració pròpia, amb ingredients naturals.

Distribució i
logística

Capacitat d’expedició a tot el territori nacional, de manera eficaç i segura.

Envasament

Últimes tecnologies d’envasament i formats adaptats a cada mercat.

Indústria
càrnia

Plantes càrnies
100 % segures, de darrera generació i alta capacitat.

Transport
animal

Rutes optimitzades i màximes garanties de benestar animal.

Salut i
bioseguretat

Equips veterinaris propis i controls de salut exhaustius.

R+D+I
sostenibilitat

Desenvolupament de tecnologies per a una cadena de valor més eficient.

Reproducció i
incubació

Producció integrada de pollets, procedents d’estirps pures.

Criança
animal

Granges amb ambients condicionats i màxim benestar animal.

Alimentació
animal

Pinsos específics d’elaboració pròpia, amb ingredients naturals.

Salut i
bioseguretat

Equips veterinaris propis i controls de salut exhaustius.

Transport
animal

Rutes optimitzades i màximes garanties de benestar animal.

Indústria
càrnia

Plantes càrnies 100 % segures, de darrera generació i alta capacitat.

Envasament

Últimes tecnologies d’envasament i formats adaptats a cada mercat.

Distribució i
logística

Capacitat d’expedició a tot el territori nacional, de manera eficaç i segura.

Les nostres varietats

Tenim granges i plantes càrnies repartides arreu del territori espanyol. La nostra estructura productiva està dotada de sistemes avançats, fonamentals per oferir un catàleg de carn avícola de qualitat i òptim per a cada mercat.

Pollastre
Broiler


Pollastre de
creixement
lent

Pollastre de
corral


Pollastre Broiler

Una varietat de pollastres molt valorada per la seva excel·lent conversió. La criança d’aquesta varietat es va popularitzar el 1960 i, des d’aleshores, el consum de pollastre Broiler s’ha estès arreu del món Es tracta d’animals que poden ser blancs, amb una carn i una pell clares, o grocs, amb una pell groga i una carn de color més intens. Al Grup Vall Companys, criem les dues varietats, i som un dels primers productors de Broiler groc d’Espanya. En els dos casos, els animals creixen en granges amb un alt nivell de bioseguretat, que presenten un ambient òptim i condicionat a les necessitats de l’animal, amb una alimentació adaptada a la seva edat i basada en pinsos propis a partir de cereals. Per la seva constitució, els pollastres Broiler presenten un pit i unes cuixes molt prominents, i ofereixen una carn molt tendra, de gust suau i agradable.

El pollastre de sempre

Procedent d’estirps rústiques que no han estat encreuades, la criança del pollastre de creixement lent s’allarga fins a prop dels 60 dies.
Pel fet de créixer més lentament, aquests animals absorbeixen més bé els nutrients procedents de l’alimentació, de manera que ofereixen una carn més saborosa, contundent i sucosa.
Al Grup Vall Companys, els pollastres de creixement lent creixen en granges especialment seleccionades, de menys densitat i amb un ambient condicionat; amb una alimentació 100 % vegetal, a base de pinsos propis amb un alt percentatge de cereals.

Pollastre de corral

El pollastre de corral és una varietat única criada durant més temps, a partir dels 90 dies, en granges especials amb la màxima llibertat de moviment i sortida a camps exteriors.
Aquests animals combinen una alimentació especial a base de pinsos propis i naturals amb la ingesta d’herbes, insectes i altres recursos naturals de l’era. El resultat és una carn molt més ferma i intensa, amb peces més grans i de més gramatge, i un valor culinari molt alt.

Vols més informació? Contacta'ns

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Vols treballar al Grup Vall Companys?

Deixa'ns el teu CV!