Tenim un compromís amb l’alimentació. Per això, assegurem la màxima traçabilitat, qualitat i seguretat a cadascun dels nostres productes. Gràcies a la nostra capacitat i a una estructura productiva totalment integrada, garantim un catàleg multicarni de confiança: variat, flexible i que respon a les necessitats i els requisits de cada mercat i sector.

0
Clients
actius
0
Referències
úniques

Les nostres empreses

Solucions integrals

Arribem a tots els mercats i sectors, amb la màxima professionalitat. Amb un servei personalitzat i un catàleg flexible, donem resposta a les necessitats de cada negoci amb solucions pràctiques i de qualitat. A més, gràcies a la localització estratègica dels nostres centres logístics, cobrim tot el territori nacional amb la màxima confiança.

Distribució
moderna

Tradicional


Horeca


Distribuïm tota la varietat de productes multicarnis, en tota mena de formats i amb traçabilitat des de l’origen.
La nostra capacitat productiva ens permet adaptar-nos a les magnituds de cada negoci i fer arribar els nostres productes a tota la península mitjançant un servei regular, eficient i de confiança. A més, posem a disposició del sector un ampli rang de marques, tant pròpies com cedides en exclusiva. Així mateix, tenim la capacitat de crear marques private label i de garantir la màxima personalització i la possibilitat de construir lineals des de zero.

Cobrim tota la gamma de carns, en formats múltiples i versàtils.
La nostra cadena de valor, completament integrada, garanteix la màxima traçabilitat en tots els nostres productes, a fi d’assegurar un producte que estigui a l’altura de les necessitats i els requisits del mercat. Conscients del pes de la confiança en el mercat tradicional, al Grup Vall Companys oferim una estructura logística eficient i un servei proper: coneixem cada client i ens esforcem a proporcionar un catàleg flexible, que compleixi les característiques específiques del seu negoci.

El sector Horeca exigeix un catàleg especialitzat que compleixi els estàndards més alts de qualitat i de seguretat alimentària.
Al Grup Vall Companys en som conscients i, per això, tenim cura de cada detall de la nostra oferta multicàrnia. Oferim a hotels i restaurants un ampli rang de productes carnis en formats pràctics i versàtils, que s’adapten al dia a dia de les cuines professionals i preserven la qualitat del producte.

Vols més informació? Contacta'ns

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Vols treballar al Grup Vall Companys?

Deixa'ns el teu CV!