Indústria càrnia de porcí
Les races principals, amb la màxima traçabilitat i confiança

Som el principal productor de porcí d’Espanya i d’Europa. Tots els nostres productes surten d’una cadena integrada de principi a fi, que compleix els estàndards de seguretat més alts i ens dona accés als mercats més exigents, com Àsia, l’Europa central o Amèrica. Amb equips professionals experimentats i plantes càrnies de darrera generació, garantim la màxima qualitat i especialització en tota l’oferta porcina.
d’IA
porcines
càrnies
de porcs
de porcs
reproductores
de porc
Les nostres empreses

Patel


Cárnicas Cinco Villas


Frivall


Embutidos Rodríguez


Dececsa


ICP

Les nostres empreses

Patel


Cárnicas Cinco Villas


Frivall


Embutidos Rodríguez


Dececsa


ICP

R+D+I i
sostenibilitat
Desenvolupament de tecnologies per a una cadena de valor més eficient.
Centre
d’inseminació
Producció pròpia de garrins des de nuclis genètics purs.
Criança
animal
Granges amb ambients condicionats i màxim benestar animal.
Alimentació
animal
Pinsos específics d’elaboració pròpia, amb ingredients naturals.
Distribució i
logística
Expedició segura als mercats internacionals més exigents.
Envasament
Últimes tecnologies d’envasament i formats adaptats a cada mercat.
Indústria
càrnia
Plantes càrnies
100 % segures, d’última generació i alta capacitat.
Transport
animal
Rutes optimitzades i màximes garanties de benestar animal.
Salut i
bioseguretat
Equips veterinaris propis i controls de salut exhaustius.
Les nostres races
La nostra estructura productiva cobreix les principals races de porc i ofereix un catàleg de carn porcina que s’adapta a qualsevol públic, sector o mercat.
Porc
blanc
Porc
Duroc
Ibèric
d’engreix
Ibèric
de gla
La joia de la nostra gastronomia: una carn melosa i suculenta.
Durant els mesos de pastura, el porc ibèric de gla creix en la llibertat de la devesa i s’alimenta de glans i herbes silvestres, que aporten un sabor únic i matisat a cada peça.
Les passejades llargues per la devesa potencien l’elevada capacitat d’infiltració d’aquest animal i ofereixen talls perfectament viats. A més, el greix té un alt percentatge d’àcid oleic: un nutrient que també és present a l’oli d’oliva verge.
Exclusiu de la península Ibèrica, els porcs de raça 100 % ibèrica del Grup Vall Companys procedeixen de nuclis genètics purs: amb pares 100 % ibèrics i mares i àvies 100 % ibèriques.
Una raça especial, molt valorada a la nostra cuina per la seva gran qualitat
Són animals de formació única; una genètica especial que es pot degustar en cadascun dels seus talls: pel nivell d’infiltració alt, la carn d’aquest animal és tendra i molt sucosa.
Els porcs ibèrics d’engreix del Grup Vall Companys creixen amb les màximes garanties de benestar animal: en granges especialment condicionades, de baixa densitat i, cada cop més, en llits de palla. A més, s’alimenten de pinsos propis, que s’han elaborat a partir de cereals i lleguminoses (blat, blat de moro, ordi…).
Al Grup Vall Companys, criem porcs de 50 %, 75 % i 100 % raça ibèrica.
Una raça en auge; cada cop més popular en la nostra gastronomia, pel sabor i la textura
El porc Duroc neix de l’encreuament entre Old Duroc i Red Jersey i, per les característiques genètiques, és l’única raça aprovada per encreuar-la amb el porc ibèric.
Al Grup Vall Companys, criem races 100 % Duroc i 50 % Duroc, que són fruit de la unió entre DanBred Duroc i porc blanc. Aquests animals creixen en granges específicament seleccionades i s’alimenten a base de pinsos propis i optimitzats per impulsar-ne el creixement i la formació.
El porc Duroc té una capacitat d’infiltració molt elevada que aporta una textura sucosa i un gran sabor a la carn.
La raça de porc més consumida i popular
Al Grup Vall Companys, aquests animals provenen d’encreuaments entre Pietrain, Large White i Landrace: tres races molt especialitzades que aporten carns magres i de qualitat.
Al llarg de la criança, creixen en granges perfectament condicionades i reben una alimentació a base de pinsos d’elaboració pròpia, que s’adapta a les seves característiques i al seu creixement.
D’extremitats gruixudes i curtes, els porcs blancs no acumulen greix subcutani ni l’infiltren als músculs, de manera que presenten una carn magra i de sabor suau.