Som el principal productor de porcí d’Espanya i d’Europa. Tots els nostres productes surten d’una cadena integrada de principi a fi, que compleix els estàndards de seguretat més alts i ens dona accés als mercats més exigents, com Àsia, l’Europa central o Amèrica. Amb equips professionals experimentats i plantes càrnies de darrera generació, garantim la màxima qualitat i especialització en tota l’oferta porcina. 

0
Centres
d’IA
0
Granges
porcines
0
Plantes
càrnies
0
millones de animales
Producció
de porcs
+ 0
milions d'animals
Producció
de porcs
0
mil
Mares
reproductores
0
mil Tones
Producció de carn
de porc

Les nostres empreses

Les nostres empreses

R+D+I i
sostenibilitat

Desenvolupament de tecnologies per a una cadena de valor més eficient.

Centre
d’inseminació

Producció pròpia de garrins des de nuclis genètics purs.

Criança
animal

Granges amb ambients condicionats i màxim benestar animal.

Alimentació
animal

Pinsos específics d’elaboració pròpia, amb ingredients naturals.

Distribució i
logística

Expedició segura als mercats internacionals més exigents.

Envasament

Últimes tecnologies d’envasament i formats adaptats a cada mercat.

Indústria
càrnia

Plantes càrnies
100 % segures, d’última generació i alta capacitat.

Transport
animal

Rutes optimitzades i màximes garanties de benestar animal.

Salut i
bioseguretat

Equips veterinaris propis i controls de salut exhaustius.

Les nostres races

La nostra estructura productiva cobreix les principals races de porc i ofereix un catàleg de carn porcina que s’adapta a qualsevol públic, sector o mercat.

Porc
blanc


Porc
Duroc


Ibèric
d’engreix


Ibèric
de gla


La joia de la nostra gastronomia: una carn melosa i suculenta.

Durant els mesos de pastura, el porc ibèric de gla creix en la llibertat de la devesa i s’alimenta de glans i herbes silvestres, que aporten un sabor únic i matisat a cada peça.
Les passejades llargues per la devesa potencien l’elevada capacitat d’infiltració d’aquest animal i ofereixen talls perfectament viats. A més, el greix té un alt percentatge d’àcid oleic: un nutrient que també és present a l’oli d’oliva verge. Exclusiu de la península Ibèrica, els porcs de raça 100 % ibèrica del Grup Vall Companys procedeixen de nuclis genètics purs: amb pares 100 % ibèrics i mares i àvies 100 % ibèriques.

Una raça especial, molt valorada a la nostra cuina per la seva gran qualitat

Són animals de formació única; una genètica especial que es pot degustar en cadascun dels seus talls: pel nivell d’infiltració alt, la carn d’aquest animal és tendra i molt sucosa.
Els porcs ibèrics d’engreix del Grup Vall Companys creixen amb les màximes garanties de benestar animal: en granges especialment condicionades, de baixa densitat i, cada cop més, en llits de palla. A més, s’alimenten de pinsos propis, que s’han elaborat a partir de cereals i lleguminoses (blat, blat de moro, ordi…). Al Grup Vall Companys, criem porcs de 50 %, 75 % i 100 % raça ibèrica.

Una raça en auge; cada cop més popular en la nostra gastronomia, pel sabor i la textura

El porc Duroc neix de l’encreuament entre Old Duroc i Red Jersey i, per les característiques genètiques, és l’única raça aprovada per encreuar-la amb el porc ibèric.
Al Grup Vall Companys, criem races 100 % Duroc i 50 % Duroc, que són fruit de la unió entre DanBred Duroc i porc blanc. Aquests animals creixen en granges específicament seleccionades i s’alimenten a base de pinsos propis i optimitzats per impulsar-ne el creixement i la formació. El porc Duroc té una capacitat d’infiltració molt elevada que aporta una textura sucosa i un gran sabor a la carn.

La raça de porc més consumida i popular

Al Grup Vall Companys, aquests animals provenen d’encreuaments entre Pietrain, Large White i Landrace: tres races molt especialitzades que aporten carns magres i de qualitat.
Al llarg de la criança, creixen en granges perfectament condicionades i reben una alimentació a base de pinsos d’elaboració pròpia, que s’adapta a les seves característiques i al seu creixement. D’extremitats gruixudes i curtes, els porcs blancs no acumulen greix subcutani ni l’infiltren als músculs, de manera que presenten una carn magra i de sabor suau.

Vols més informació? Contacta'ns

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Vols treballar al Grup Vall Companys?

Deixa'ns el teu CV!