Compromís. Passió. Talent. Superació. Si ets una persona que s’identifica amb aquests valors i tens ganes de fer front a nous reptes, volem conèixer-te!
El Grup Vall Companys és una companyia que aposta per la sostenibilitat, la igualtat, el progrés i la diversitat. Creiem firmament en el talent, la creativitat, la capacitat de treballar en equip i la capacitat de buscar solucions innovadores dels nostres empleats.
Creiem en tu. Envia’ns el teu CV, t’estem esperant.

Campanya de captació
de conductors
a Catalunya

Vols treballar en ramaderia?

Si t'agrada la criança animal, avícola o porcina, i vols impulsar el teu futur professional en granges modernes, respectuoses amb el medi ambient i compromeses amb el benestar animal i la bioseguretat, aquest és el teu lloc! Deixa el teu CV i suma't a una part essencial de la cadena alimentària: la ramaderia.

Fomentem la salut
i el benestar

Empresa Saludable és la nostra iniciativa per a promoure bons hàbits en el lloc de treball i activitats que aportin salut i confort a tots els nostres professionals. Nutrició, esport, solidaritat… Descobreix aquí tot el que t'ofereix el Grup Vall Companys.

Som Top Employer, des de 2021

Durant 60 anys, al Grup Vall Companys hem cultivat una manera de fer basada a vetllar pel benestar de la nostra gent. Avui, aquest ADN ens fa mereixedors de la distinció Top Employer i ens posiciona com a ocupadors de referència a Espanya. El segell ens indica, per sobre de tot, que complim el nostre objectiu: construir un espai de treball segur, còmode i motivador. Com? Posant el benestar dels equips al centre de totes les decisions.

Creem noves
oportunitats

Impulsem el creixement professional i empenyem a les persones que formen part del Grup a desenvolupar la seva carrera dins de la companyia.

Desenvolupa la teva carrera professional

Al Grup Vall Companys disposes de totes les eines per impulsar la teva carrera professional. Formació continuada, promoció interna, mobilitat… Posem tot el Grup a la teva disposició per ajudar-te a créixer en competències i experiència.

Endavant, impulsa el teu futur professional!

0

Hores de
formació

0

Inversió en
formació

0

Fires digitals
d’atracció de talent

0

Convenis amb
universitats i centres

Campus de formació

Descobreix tot un entorn virtual de formació flexible. Desenvolupa les teves habilitats quan vulguis i com vulguis, i converteix-te en la teva millor versió.

Impulsem el desenvolupament rural

El nostre mitjà és el camp: el lloc on tot comença.