Impulsem la innovació en la indústria agroalimentària. Dia a dia, aprofitem al màxim les últimes tecnologies i invertim en R+D+I i per continuar millorant en eficiència, qualitat i seguretat. A més, disposem d’equips propis especialitzats, que ens doten de les eines específiques per interconnectar cadascuna de les nostres operatives, fet que ens permet maximitzar les sinergies entre empreses i optimitzar la nostra cadena de valor.

Les nostres empreses

Les nostres empreses

Especialistes en el desenvolupament del sector

Integrem les noves tecnologies en el desenvolupament de l’activitat diària. Els nostres equips especialistes vertebren i interconnecten totes les empreses i operatives del Grup. També s’avancen al futur, estudiant i aplicant estratègies de màrqueting digital, big data i IA, i promouen una gestió més segura i eficient per a les empreses.

Desenvolupament de sistemes


Transformació
digital


Infraestructures
IT


Apliquem eines tecnològiques, digitals i d’innovació per fer que el nostre dia a dia sigui cada cop més eficient, productiu i segur. La nostra divisió de sistemes s’encarrega d’aplicar desenvolupaments capdavanters a tota la nostra estructura, i d’assentar la base per coordinar i cohesionar les diferents operatives del Grup i fer possible la traçabilitat.

Ampliem el nostre potencial amb l’ús de les noves tecnologies, que són presents al llarg de tota la cadena de valor. Amb la implementació de la intel·ligència artificial i el big data, generem patrons estadístics, ens anticipem a possibles incidències i optimitzem i automatitzem processos, fet que ens permet guanyar en capacitat, flexibilitat i eficiència.

Tenim sistemes específics per a la gestió diària de l’empresa. Mitjançant l’ús de plataformes adaptades o personalitzades, facilitem el funcionament de cada companyia en totes les àrees de gestió. Gràcies a un equip especialitzat i a les seves solucions, al Grup Vall Companys podem dur a terme totes les tasques imprescindibles del nostre dia a dia de manera digital i automatitzada.

Vols més informació? Contacta'ns

Completa el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Vols treballar al Grup Vall Companys?

Deixa'ns el teu CV!