1956/1970

De la farina al pinso

La llavor del Grup Vall Companys comença a Harinera La Meta, amb la fabricació de farines panificables, i s’estén a poc a poc a la fabricació de pinsos. En aquesta època es fan les primeres proves pilot d’integració ramadera porcina.

1970/1980

Integració ramadera

Es consolida el model d’integració que caracteritza el Grup Vall Companys i, durant aquesta dècada, s’expandeix cap al sector avícola. La integració suposa iniciar activitats complementàries, com ara la logística, i es comença l’expansió territorial amb una fàbrica de pinsos a Osona.

1990/2000

Qualitat i traçabilitat

S’augmenta la seguretat alimentària i el control veterinari es fa més exhaustiu. L’autoproveïment de porcí es consolida amb el control genètic en centres propis d’inseminació, i el d’avícola es referma amb la creació de Pondex, la primera incubadora del Grup.

1980/1990

Volum i logística

S’escalen fases del procés productiu amb la farmàcia veterinària pròpia, la cria de mares per a porcí i avícola (el precursor de la traçabilitat) i fàbriques de pinso a València i Valladolid. La logística esdevé fonamental per a la interconnexió del Grup arreu d’Espanya.

2000/2010

Consolidació de la verticalització

La verticalització de les activitats del Grup arriba a la plenitud amb la incorporació de diversos escorxadors de porcí, avícola i boví. També es consolida el control total de la producció ramadera, des de la genètica fins al plat.

2010/2022

Especialització industrial i comercial

Ens acostem al consumidor final sense deixar de banda el mercat industrial. Avancem en productes elaborats, en ibèric fresc i Duroc, i apostem per una estructura de curats forta. La traçabilitat total des de l’origen es consolida.

Avui: un agrifood group

Actualment, el Grup és un productor agroalimentari global que, amb el focus posat en la sostenibilitat, les persones i el futur, desenvolupa activitats que van des de la carn fins a tots els tipus de proteïna, i ha consolidat la producció de farines panificables.

Motor de
l'Espanya rural

El Grup és present a 24 províncies d’arreu d’Espanya i, gràcies a l’esforç dels seus professionals, és un actor clau en el sector primari del país.

Una alimentació més sostenible

El Grup emprèn un ambiciós projecte de sostenibilitat que engloba totes les àrees d’activitat, i que se centra en l’ètica, les persones, els animals i el medi ambient.

Retorn al nostre ADN: Innovació i economia circular

Es comencen i es continuen projectes de reaprofitament que incideixen tant en la nostra producció com en indústries de tota mena, incloses la farmacèutica o l’energètica, i se segueix invertint en tecnologia i innovació al llarg de tota la cadena de valor.