Cinc premis Porc d’Or per a les granges d’Agrocesa-Agroturia

Nuevas-estatuillas

Lleida, 23 d’octubre de 2023. Les granges integrades a l’empresa Agrocesa-Agroturia, empresa dedicada a la criança animal i a la integració ramadera pertanyent al Grup Vall Companys, han obtingut cinc distincions en la 30a edició dels Premis Porc d’Or de Capa Blanca. El certamen s’ha celebrat aquest divendres a la ciutat de Lleida, en un acte on s’han reconegut la professionalitat i l’esforç de les granges de porcí guardonades en l’àmbit nacional.

En concret, les granges integrades del Grup Vall Companys han obtingut dues estatuetes d’or. La granja Agropecuario Ferrero Pérez (Zamora) d’Agrocesa-Vall Companys, va obtenir el Porc d’Or de segona categoria en taxa de parts. El Grup també va ser premiat amb el guardó d’or en la quarta categoria de taxa de parts amb la granja Silvio Núñez Romaniega (Burgos).

També van rebre dues estatuetes de plata la granja Ana Paulina Castaño del Amo (Zamora), en la segona categoria de taxa de parts, així com la Granja Romaniega (Burgos), en quarta categoria en taxa de parts.

A més, la granja Ingapor S.L. (Albacete) d’Agrocesa-Vall Companys, va ser premiada amb el Porc d’Or de bronze de quarta categoria en taxa de parts.

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació