Torrent i Fills llança una nova línia de productes cuinats a baixa temperatura per la restauració

Baixa-temperatura---Torrent-i-Fills-web

Els nous productes sostenibles i saludables, combinen alta qualitat, seguretat alimentària i comoditat pel restaurador

Mataró, 3 de novembre de 2023 L’empresa familiar Torrent i Fills llançarà una nova línia de productes innovadors cuinats a baixa temperatura, coincidint amb el Gastronomic Forum 2023 del 6 al 8 de novembre a Barcelona. Es tracta d’una sèrie de productes adaptats de 4ª i 5ª gamma, que ofereixen solucions càrniques de qualitat al canal HORECA. De les novetats, destaquen: el greix de pollastre; el pit de pollastre amb oli d’oliva i herbes; la llonza de pollastre amb sal i amb oli d’oliva; el duo de pollastre amb sal, pebre i oli d’oliva; la panxeta de porc amb sal, pebre i oli d’oliva; la costella de porc amb salsa BBQ; i les ales de pollastre a l’ast o BBQ.

Torrent i Fills ha desenvolupat aquests nous productes en un projecte conjunt amb CINGI FoodLab, després de l’anàlisi i la identificació de la necessitat de trobar solucions de base càrnica pel canal HORECA. La nova gamma s’ha desenvolupat dins “l’Innovation in hotel food” del projecte PECT “Girona, Sistema alimentari sostenible” dins l’operació “Dinamització de l’ecosistema de la gastronomia industrial FOODLAB”. El projecte ha estat finançat per la Diputació de Girona i ha comptat amb la col·laboració de professionals del sector de la restauració i del càtering per tal de co-crear aquestes noves solucions.

El resultat obtingut ha aconseguit els objectius preestablerts a nivell de seguretat alimentària, qualitat i practicitat. Els productes cuinats a baixa temperatura s’adaptarien als menús de restauració, com entrants i principals, oferint comoditat al restaurador. El desenvolupament s’ha treballat amb la metodologia de Desgin Sprint, i ha estat coordinat per Imma Casacuberta, responsable del Centre d’Innovació Gastronòmica Industrial (CINGI). Aquesta metodologia ha analitzat i identificat les principals problemàtiques actuals del sector, i ha permès el posterior desenvolupament, testeig de diverses solucions i selecció dels productes finalistes a introduir al mercat.

En aquest sentit, cal destacar que Torrent i Fills compta amb els següents certificats: IFS (International Food Standards) certificació de seguretat alimentària; certificació de benestar animal; i diverses certificacions de qualitat dels seus productes.

Baixa temperatura i projectes personalitzats pel client

La baixa temperatura és una tècnica utilitzada històricament i coneguda arreu, i l’empresa Torrent i Fills ha volgut explorar-ne totes les possibilitats, especialment les que fan referència al pollastre. Aquesta cocció lenta dona melositat a parts del pollastre com el pit, que acostuma a ser més eixut, i també dona un gust més intens i saborós a aquelles parts que tenen ossos. També cal destacar, que l’empresa familiar de quatre generacions, que acumula una llarga trajectòria al sector des de 1939, treballa amb proveïdors de matèries primeres de confiança que garanteixen la màxima qualitat del producte final.

A més a més, Torrent també es posa a la disposició de les empreses del sector HORECA i de la restauració, per desenvolupar, co-crear i millorar productes a mida. Amb el projecte desenvolupat conjuntament amb CINGI, l’empresa ha obtingut el coneixement i el know-how per poder crear productes a baixa temperatura totalment personalitzats.

Sobre Torrent i Fills

L’empresa familiar de quatre generacions Torrent i Fills es va fundar el 1939. Des d’aleshores, treballen per oferir un servei i productes de qualitat. Estan especialitzats en productes avícoles: canals, especejament i elaborats. Aquests últims, només s’elaboren amb ingredients frescos. Compten amb un equip de més de 500 persones de 17 nacionalitats diferents. Actualment, a banda dels productes de pollastre, ofereixen i distribueixen una àmplia gamma de referències de xai, vedella, conill, porc (blanc i ibèric), curats i elaborats, entre d’altres. Els seus pilars són la innovació, la qualitat, la seguretat alimentària i el benestar animal.

Para más información: https://torrentifills.es/

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació