ORES presenta la seva oferta de xarcuteria a la PLMA

ores-plma

L’equip comercial internacional d’ORES, la unitat de curats i cuits del Grup Vall Companys, s’ha desplaçat fins a Amsterdam per participar en la PLMA: la fira internacional centrada en la promoció de les marques distribuïdores.

L’esdeveniment ha tingut lloc el 23 i 24 de maig a RAI Amsterdam, on ORES comptava amb un stand propi. Allà, ha presentat la seva àmplia gamma de xarcuteria espanyola: una oferta que s’adapta a les especificitats i necessitats del retail, la gran distribució i el foodservice.

Durant la fira, ORES també ha destacat la seguretat alimentària i la qualitat de tota la seva gamma de productes: com a part de l’estructura integrada del Grup Vall Companys, els curats i cuits de la unitat comercial compten amb la màxima traçabilitat i, per aquest motiu, garanteixen la màxima confiança.

Per a ORES, la PLMA ha estat una oportunitat per donar a conèixer els seus productes en els diferents canals de venda. A més, ha pogut explorar noves vides de negoci i detectar les necessitats del mercat per poder continuar investigant en desenvolupament de formats i envasos innovadors.

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació