ICP rep el Premi Exportació 2022 de la Cambra de Comerç de Saragossa

Entrega-Premios-Exportación-2022

La companyia ha estat distingida amb aquest guardó en la categoria de Gran Empresa pel seu alt grau d’internacionalització i la seva trajectòria d’exportació a més de 30 països, entre altres aspectes

Saragossa, 25 de maig de 2023-.
La companyia International Casing Products (ICP), dedicada a la preparació, processat i selecció de productes de menuts i triperia natural per a embotits pertanyent al Grup Vall Companys, ha rebut el “Premi Exportació 2022 en la seva categoria Gran Empresa”de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Saragossa. Es tracta dels premis empresarials més longeus d’Aragó que, des de la seva creació, han distingit a nombroses PiMES i grans empreses.

La companyia ICP va néixer com una empresa amb un ADN 100% exportador. En aquest sentit, des de la seva fundació el 2012, el seu principal objectiu ha estat el de valorar els subproductes originats durant l’especejament porcí als mercats internacionals. Aquests productes carnis són destinats a diverses indústries i mercats, amb una especial presència als mercats exteriors de la UE. Durant els deu anys operant, la companyia ha exportat a més de 30 països.

Respecte a la distribució de les vendes el 2022, el 42% van realitzar-se al mercat asiàtic, seguit pel 35% de vendes en l’àmbit nacional, un 15,73% de vendes provinents de mercats intracomunitaris i, per últim, el 6,7% a LATAM. Al mercat asiàtic, els principals països destí de les exportacions són: Xina, Corea del Sud, Filipines, Japó, i altres.

Cal destacar que una de les principals vies d’aprofitament dels menuts (vísceres blanques i vermelles) és l’ús directe com a aliment. I és que les vísceres blanques i vermelles del porc són considerades un menjar sublim a països asiàtics. ICP s’encarrega de seleccionar-les, netejar-les, envasar-les i congelar-les per a la seva posterior comercialització i expedició, tot sota els estàndards higiènics sanitaris més estrictes.

Venda online a través del Marketplace Amazon

Des de finals de 2020, ICP ven als Marketplaces d’Amazon Espanya, França, Itàlia i Alemanya un format domèstic de tripa de porc, tripa de porc ecològica i tripa de xai 100% natural, que conté 25 metres perquè els consumidors tinguin l’oportunitat d’elaborar el seu embotit a casa.

Traçabilitat total i garantia de qualitat

ICP, amb seu a Mercazaragoza, ha passat de produir 4,5 milions de tripes el 2016 als quasi 12 milions que produeix actualment, mantenint un ritme de creixement de doble dígit en els últims anys. La companyia compta amb un taller de calibratge propi a Saragossa, on controla la traçabilitat del producte, oferint als seus clients un nivell extra de garantia, versatilitat i personalització.

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació