Grup Vall Companys contractarà 60 conductors a Catalunya

Contratación-conductores

El Grup agroalimentari està ampliant el seu departament de transport i logística que ja compta amb un equip estable

La iniciativa es farà extensiva a la resta d’Espanya pròximament

Lleida, 30 d’octubre de 2023-. El Grup agroalimentari Vall Companys impulsarà una campanya immediata per a la contractació massiva de 60 conductors, ampliant el seu equip de professionals actual, que compta amb un departament estable. L’objectiu és poder donar un millor i més ampli servei a tots els seus clients, cobrint les necessitats d’ampliació dels lliuraments i garantint l’excel·lència.

Aquesta campanya de contractació es produeix arran del creixement que està experimentant el Grup en els últims anys, i es realitzarà tenint en compte les diferents àrees geogràfiques on té presència.

La primera fase de la campanya de contractació es produirà a Catalunya, on el Grup concentra gran part d’activitat. I pròximament, es preveu replicar la campanya en altres regions d’Espanya.

Cura del conductor i del medi ambient

El Grup fa una aposta sòlida perquè els conductors de nova contractació, de la mateixa forma que els professionals ja assalariats, tinguin totes les garanties d’estabilitat possibles, donant-los d’alta al règim general de la seguretat social de manera immediata. Totes les vacants disponibles opten a poder realitzar trajectòria professional a llarg termini dins de l’empresa, aportant seguretat professional.

Els candidats no requereixen d’experiència prèvia i se’ls ofereix formació, finançament del carnet de camió i incorporació i sou immediats. A més, el departament de transport compta amb múltiples formacions que garanteixen una actualització i reciclatge continus del sector.

Pel que respecta al medi ambient, el Grup compta amb el seu pla estratègic de sostenibilitat amb objectius 2030 de les Nacions Unides, el programa PENTA. D’acord amb el programa, el Grup Vall Companys garanteix llocs de treball atractius, respectuosos, igualitaris, saludables i segurs, on les persones sempre estan en el centre.

Per a poder optar a aquesta campanya de contractació, els candidats hauran d’enviar el seu currículum a la secció d’ocupació de la web www.vallcompanys.es.

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació