Gran CUK col·labora amb el CB Breogán

IMG_0012

El Club de Bàsquet Breogán, que competeix en la Lliga Endesa, incorpora el pollastre de creixement lent Gran CUK en la seva dieta i en les seves activitats.

Lugo, 25 d’octubre de 2023 – Gran CUK, marca espanyola de productes de pollastre de creixement lent i d’alta qualitat, anuncia la seva col·laboració amb el Club Bàsquet Breogán. El Club incorpora els productes de la marca avícola en la dieta dels seus professionals i en les activitats que organitza.

L’acord entre Gran CUK i CB Breogán s’ha presentat en el Pazo dos Deportes de Lugo amb presència de l’equip oficial que debuta en la Lliga Endesa i en la Basketball Champions League. El pollastre gallec de creixement lent Gran CUK, que es caracteritza per la seva criança amb alimentació vegetal certificada i es pot trobar en els supermercats d’El Corte Inglés i en Gadis, tindrà presència a l’entorn del Riu Breogán. El Club també incorporarà els productes de pollastre en les activitats que organitza per a fomentar hàbits saludables, i ho farà juntament amb membres de la seva plantilla professional.

El pollastre Gran CUK encaixa a la perfecció amb el concepte d’una dieta sana pensada tant per a esportistes com per a persones de totes les edats que volen cuidar la seva alimentació. Així, l’afició breoganista, composta tant per famílies com grups d’amics de totes les edats, tindran l’oportunitat de conèixer més de prop una gamma de productes sans, deliciosos variats produïts a Galícia.

Per part del Club Bàsquet Breogán, el seu director general, Tito Díaz, ha expressat l’agraïment a Gran CUK en nom del CB Breogán: “Donem la benvinguda a una marca que se suma al projecte esportiu i social del Breogán i que ens ajudarà a continuar creixent per a oferir el millor de nosaltres a la nostra fidel massa social, que té un marcat caràcter familiar. Treballarem junts perquè aquest acord sigui satisfactori i durador.»

A més, Gran CUK està certificat amb Galícia Calidade, cosa que significa que els seus productes destaquen per la seva qualitat respecte a uns altres del seu mateix gènere i que per descomptat està criat i elaborat a Galícia.

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació