Gairebé el 60% dels llocs d’alta gestió d’Avícola de Galícia; ocupats per dones

AVI_0879_3-Victoria-Vicente-O-Rosal_

La companyia, que celebra el Dia Internacional de la Dona Rural, celebra la igualtat d’oportunitats en el treball

11 d’octubre de 2023. Avícola de Galicia, empresa dedicada a la producció de carn avícola a Pontevedra i de conill a Celanova, celebra el Dia Internacional de la Dona Rural, aquest 15 d’octubre. La companyia, que destaca per ser proveïdor d’empreses de restauració, del canal tradicional i del retail, destaca per tenir fins a 60% de llocs d’alta gestió ocupats per dones. Aquesta dada contrasta amb la realitat del sector primari i la indústria càrnica, evidenciant que el sector de la producció avícola i la cunicultura és un àmbit amb oportunitats professionals també per a les dones.

A més d’aquests llocs d’alta responsabilitat, a nivell de producció industrial les professionals d’Avigal també representen quasi un 40% del total dels llocs de treball. En la mateixa línia queda la representativitat de gènera en la integració ramadera. De les 92 explotacions ramaderes associades a Avícola de Galícia, 39 són gestionades per dones; assolint un 42%.

Des de la companyia i des del Grup Vall Companys, es vol donar visibilitat al fet que el sector agropecuari i agroalimentari és un sector estable i amb capacitat d’atraure a professionals de tots els gèneres; més enllà dels estereotips instal·lats a la societat.

Grup Vall Companys, Top Employer 2023

Avícola de Galicia forma part del Grup agroalimentari Vall Companys, el primer grup espanyol en l’àmbit de l’alimentació. El Grup ha estat reconegut amb el segell Top Employer per tercer any consecutiu.

Amb aquesta distinció, la companyia reforça el seu posicionament com un ocupador de referència en l’àmbit nacional. Des de Top Employers Institute, s’ha valorat l’esforç per l’atracció i retenció del millor talent, fomentant el benestar professional, la flexibilitat i la promoció de tots els seus treballadors.

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació