El Grupo Vall Companys presenta el seu catàleg de porcí a Sial Xina

Sial-China

Els equips comercials internacionals de Patel, ORES i ICP s’han desplaçat fins a Shanghai per a la celebració de Sial Xina: una fira d’ampli reconeixement internacional, i una de les més importants a Àsia, que reuneix a professionals del sector alimentari de tot el món.

Del 18 al 20 de maig, els professionals de les empreses del Grup Vall Companys han presentat el seu catàleg de productes en un espai propi dins de l’stand d’Interporc. Així, per a ells, ha estat una oportunitat per reunir-se amb clients de tot el món, especialment asiàtics, tant actuals com potencials.

Patel, empresa càrnia de producció i distribució de carn de porcí, ha aprofitat Sial Xina per trobar-se amb els seus clients del continent asiàtic, on la companyia exporta grans quantitats de porcí blanc.

Per la seva part, ICP, la companyia especialitzada en productes de triperia, ha posat el seu catàleg de productes a disposició dels seus clients actuals i potencials: una oferta que completa amb una àmplia gamma de talls de porc ibèric, sota la marca de Finura.

Finalment, la unitat de curats i cuits del Grup, ORES, ha ampliat l’oferta càrnia del Grup Vall Companys amb una gamma completa de xarcuteria espanyola. Tot això, en formats perfectes per a l’exportació internacional.

Sial Xina ha estat una oportunitat per a les empreses del Grup per explorar noves vies de negoci i reforçar les relacions comercials actuals. A més, els equips comercials també han pogut conèixer les últimes novetats i tendències del sector, i compartir bones pràctiques amb altres professionals.

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació