Indústria cárnica

La divisió avícola del grup, que compta amb quatre escorxadors repartits pel territori i cinc sales d’especejament, té una capacitat de producció anual de més de 115.000 tones de carn d’au. Totes les instal·lacions avícoles de Vall Companys disposen dels sistemes d’higiene i de seguretat alimentària més avançats, i operatives especialitzades per a clients específics.

El rang de productes avícoles oferts per les diferents marques del grup abasta el fresc, el congelat i el congelat IQF, i l’elaborat, tant en pollastre com en gall dindi i altres espècies.

Línies de producte i marques principals
Pollastre Sencer
Especejament Safata
Flow Pack
Elaborats
Congelat
Producció ramadera i alimentació animal

La producció ramadera del Grup s’inicia a Pondex, empresa que amb la seva integració de gallines reproductores produeix els ous incubables necessaris per a la producció diària de pollets.

Els ous són incubats a la planta situada a Juneda (Lleida). Aquesta és atesa per un qualificat equip humà i està dotada amb sistemes moderns que aconsegueixen la producció d’animals d’alta qualitat. Anualment es produeixen al voltant de 65 milions d’aus.

Els pollets són traslladats a les granjes d’enceball, situades a Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana i Galícia, i equipades amb els majors avenços per al confort i el bon desenvolupament dels animals. Amb tot, s’aconsegueix una traçabilitat total des de l’ou al sacrifici del pollastre.