Albert Morera participa al Greise Kongress 2023

WhatsApp Image 2023-10-25 at 17.01.40 (1)

Albert Morera, el Director General de la divisió porcina del Grup Vall Companys, va participar en el Greise Kongress – Pig Producers’ Congress 2023 celebrat a Dinamarca. Davant una audiència conformada per professionals del sector, Albert Morera va proporcionar una visió única sobre el mercat porcí espanyol, que es destaca com a líder a Europa. La seva anàlisi detallada de les tendències i desafiaments actuals en la cria i producció porcina va ser clau en aquest congrés.

Durant la ponència, Albert Morera va ressaltar la importància del mercat porcí espanyol en el context europeu, destacant el seu lideratge en termes de producció i qualitat. A més, va oferir una visió integral de les tendències i oportunitats emergents en el sector porcí tant a nivell nacional com en un context global. Els professionals presents en l’esdeveniment van poder obtenir informació valuosa sobre les innovacions i pràctiques sostenibles en la indústria porcina a Europa i a tot el món.

Aquesta presentació va tenir el valor afegit de produir-se davant un públic especialitzat a Dinamarca. Aquest país és un mercat productor porcí de referència a Europa al costat d’Espanya. Tots dos països destaquen per una producció d’excel·lència i sostenibilitat.

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació