Vall Companys

ACTUALITAT DEL GRUP


Grup Vall Companys, repeteix el reconeixement Top Employer 2022

El Grup agroalimentari ha tornat a aconseguir el guardó d’ocupador de referència després de l’avaluació externa de Top Employers Institute

L’àrea de Desenvolupament i Gestió de Persones del Grup Vall Companys treballa per a fomentar i atraure el millor talent i impulsar el benestar professional de tots els seus treballadors

Lleida, 20 de gener de 2022. – El Grup agroalimentari Vall Companys ha tornat a ser reconegut com a Top Employer 2022, posicionant-se com a ocupador de referència a nivell espanyol després de revalidar el mateix guardó que el passat any 2021. Després d’una exhaustiva avaluació externa a càrrec del Top Employers Institute, les bones pràctiques del departament de Desenvolupament i Gestió de Persones del Grup han estat distingides altra vegada amb aquest prestigiós certificat.

En aquest sentit, Top Employers Institute, autoritat global en el reconeixement de l’excel·lència en l’entorn professional, ha valorat l’esforç de la companyia en atraure el millor talent i cuidar i fomentar el benestar professional de tots els seus treballadors.

En concret, l’àrea de Desenvolupament i Gestió de Persones del Grup Vall Companys han estat acreditats per cinc àrees d’especial rellevància per als empleats. En primer lloc, pel seu foment del lideratge professional i el creixement personal de la plantilla del Grup Vall Companys, on la direcció identifica les necessitats de la plantilla i dissenya plans de carrera específics.

Un altre punt és la digitalització i flexibilitat, en què es promocionen eines digitals per agilitzar el dia a dia dels seus col·laboradors i que permeten assolir una major conciliació i flexibilitat laboral. A més, per rebre noves incorporacions, el grup agroalimentari disposa de plans d’acollida digitals. En aquest sentit, s’impulsen iniciatives com Empresa Saludable per fomentar els bons hàbits i el benestar dels professionals.

També és important per a aquest guardó l’atracció del talent, una de les peces clau del Grup Vall Companys. D’aquí en deriva l’aposta del Grup pels esdeveniments i projectes per conèixer i captar nous talents, així com els convenis amb més de 200 centres educatius i universitats.

Respecte a la promoció professional, cal ressaltar la formació continuada i la possibilitat de créixer professionalment, que és fonamental per al grup agroalimentari. Actualment, s’ha desenvolupat un campus virtual propi que garanteix la formació continuada i amplia els itineraris formatius que s’han dissenyat per a cada perfil de professional. I és que el creixement vertical dels professionals, impulsant vacants internes i plants de carrera adaptats, és un pilar bàsic en la seva estratègia.

Per últim, l’àrea de Desenvolupament i Gestió de Persones del Grup Vall Companys també ha estat recompensada pels seus valors de confiança, compromís i respecte. Aquests tres eixos són els motors de la implementació de plans d’igualtat específics, polítiques que garanteixen el respecte i la diversitat a la feina, i mesures mediambientals i de sostenibilitat que són transversals en tota la seva cadena de valor.

L’acreditació atorgada per segon any consecutiu per Top Employers Institute certifica el ferm compromís del Grup Vall Companys amb tots els seus treballadors i col·laboradors, així com amb les millors pràctiques en sostenibilitat i innovació, aspectes claus en el present i futur del grup agroalimentari.

Grup Vall Companys, repeteix el reconeixement Top Employer 2022

Sobre el Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la labor d'uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d'activitat. Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d'una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació: