El Grup Vall Companys, present a la nova edició de Figan 2023

_DSC0008

Arranca la 16ª edició de Figan: la Fira Internacional per a la Producció Animal, celebrada del 28 al 31 de març, a Saragossa. El Grup Vall Companys participa a l’esdeveniment amb un estand propi, que reuneix els professionals de les empreses Mevet, laboratori veterinari; Transegre, especialista en transport i la logística d’animal viu; Pondex, dedicada a la reproducció i incubació avícola, i ICP, centrada en la producció de triperia natural.

Durant tota la jornada, l’estand del Grup Vall Companys ha estat el punt de trobada de clients actuals i potencials, experts en el sector, i grangers associats. Així, s’ha convertit en un espai on explorar noves vies de negoci, conèixer les tendències del mercat i intercanviar experiències i bones pràctiques.

També el president del Govern d’Aragó, Javier Lambán, i el conseller d’Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient del Govern d’Aragó, Joaquín Olona, han visitat l’estand del Grup. La companyia compta amb una àmplia presència en el territori: generant ocupació de valor, dinamitzant les zones més rurals i comprometent-se amb l’entorn.

El dia ha conclòs amb la Granja Finet com a protagonista. La granja, propietat de la família Carrera i integrada al Grup Vall Companys, ha recollit el Premi Excel·lència en la Categoria Avícola, que reconeix el seu esforç per minimitzar el seu impacte ambiental i potenciar la seva eficiència energètica.

Les conferències del Grup Vall Companys

Més enllà de la seva presència a Figan, la companyia també participa activament a l’esdeveniment amb una sèrie de conferències per donar a conèixer la seva experiència al sector i les últimes innovacions. Concretament, el matí del 29 de març es realitzaran les següents ponències:

  • – Bioseguretat, benestar animal i seguretat alimentària. Els pilars del Grup Vall Companys Blanca González
  • – Digitalitzar la ramaderia: millorar l’eficiència productiva i dia a dia del granger – Joaquín Terés i Lluís Castarlenas
  • – Economia Circular: valorar el porc més enllà de la carn – Nacho Echeverría


Per a totes aquelles persones que no puguin assistir presencialment a Figan, el Grup Vall Companys oferirà totes les ponències en streaming a través de l’enllaç.

Sobre Grup Vall Companys

El Grup Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar i líder a Espanya, fundat el 1956. El Grup Vall Companys està associat amb més de 2.100 ramaders. El model operacional del Grup Vall Companys es basa en la integració de totes les fases del procés productiu, així com en la tasca d’uns professionals implicats i altament formats en els seus respectius camps d’activitat. El Grup Vall Companys aconsegueix garantir una traçabilitat completa en tots els processos, a més d’una alta seguretat alimentària i una qualitat òptima i constant en el producte.

Contacte amb mitjans de comunicació