El Grupo Vall Companys presenta la estrategia de digitalización de sus granjas

digitalizacion granjas

Xavier Tarrús, CIO del Grupo Vall Companys, ha participat en les jornades Datagri: el Fòrum per l’Impuls de la Transformació Digital en el Sector Agroalimentari, que s’ha celebrat aquest 25 i 26 de novembre a Lleida.

25 de novembre de 2021-.
Xavier Tarrús, CIO del Grupo Vall Companys, ha participat en les jornades Datagri: el Fòrum per l’Impuls de la Transformació Digital en el Sector Agroalimentari, que s’ha celebrat aquest 25 i 26 de novembre a Lleida. La ponència de Xavier Tarrús ha girat entorn de la transformació digital de les granges, centrant-se en el projecte que s’està aplicant des del Grup Vall Companys.

L’estràtegia de digitalització de les granges que ha desenvolupat el Grup es fonamenta en tres pilars principals: la salut, el benestar animal i la sostenibilitat. L’ús de les tecnologies ha de convertir-se en una eina per a optimitzar els processos relatius a la criança porcina, millorant, així, la seva eficiència i eficàcia.

Durant la seva intervenció, Xavier Tarrús va presentar Vall Smart Farm: una eina completa que, entre altres, permet controlar l’estat de les granges a temps real, realitzar comandes de pinso en línia, gestionar la logística dels animals entre granges, i acumular dades al núvol per a crear patrons i detectar o predir possibles incidències.

Per a concloure la ponència, Xavier Tarrús ha avançat els pròxims reptes de Vall Smart Farm per a seguir optimitzant processos en la criança porcina: incrementar la densitat digital a les granges, millorar el dispositiu Smart Box perquè inclogui la captació de més mètriques, i seguir implementant millores en la criança, a partir de l’anàlisi de les dades captades i mitjançant tecnologies d’intel·ligència artificial.

Sobre Grupo Vall Companys

El Grupo Vall Companys es un grupo agroalimentario de carácter familiar y líder en España, fundado en 1956. El Grupo Vall Companys está asociado con más de 2.600 ganaderos. El modelo operacional del Grupo Vall Companys se basa en la integración de todas las fases del proceso productivo, así como en la labor de unos profesionales implicados y altamente formados en sus respectivos campos de actividad. El Grupo Vall Companys consigue garantizar una trazabilidad completa en todos los procesos, además de una alta seguridad alimentaria y una calidad óptima y constante en el producto.

Contacto con medios de comunicación

Sobre Grupo Vall Companys

El Grupo Vall Companys es un grupo agroalimentario de carácter familiar y líder en España, fundado en 1956. El Grupo Vall Companys está asociado con más de 2.100 ganaderos. El modelo operacional del Grupo Vall Companys se basa en la integración de todas las fases del proceso productivo, así como en la labor de unos profesionales implicados y altamente formados en sus respectivos campos de actividad. El Grupo Vall Companys consigue garantizar una trazabilidad completa en todos los procesos, además de una alta seguridad alimentaria y una calidad óptima y constante en el producto.

Contacto con medios de comunicación

Guillermo Gómez

ggomez@llyc.global - 625694220

Judit Campillos

jcampillos@llorenteycuenca.com